Home » HOTELS

HOTELS

La nostra empresa s'ha especialitzat en projectes de remodelació d'hotels, aportant un equip de projectistes i interioristes per tal de portar a termini la renovació d'habitacions, zones comunes i façanes exteriors, així com l'execució de tota l'àrea d'instal·lacions, aïllaments acústics i climatització de tot l'edifici.

Es tracta d'hotels de disseny amb diferents ubicacions, àrea del Penedès, Barcelona i Illes Balears.

Un dels majors reptes d'aquestes remodelacions és complir amb els ajustats terminis d'entrega que exigeix l'estacionalitat del sector.

Seguidament, us mostrem algunes de les obres més destacades i a la galeria i trobareu un ampli ventall d'imatges.

AMISTAT ISLAND HOSTEL IBIZA

AMISTAT ISLAND HOSTEL IBIZA - CONSTRUCTORA


Ubicat al centre de Sant Antoni de Portmany (Eivissa) es va portar a termini una gran reforma en un termini de sis mesos,que va convertir un clàssic hotel dels anys 50 en un establiment (Hostel) orientat a la gent jove, crea'n espais únics, plens de color i aconseguint un gran equilibri entre els materials de fusta i ceràmica amb la pintura i la il·luminació.

MONTRUBI

MONTRUBI - CONSTRUCTORA

En un paratge natural privilegiat amb terres de vinya i envoltat de muntanyes, boscos i nombroses fonts naturals, es procedeix a la rehabilitació total de dues masies, una destinada a bodega-restaurant i l'altra a Boutique Winery Hotel.

Us convidem a fer un passeig per la galeria fotogràfica.

IBIZAROCKS

IBIZAROCKS - CONSTRUCTORA

Situat a Sant Antoni de Portmany trobem aquest hotel-ressort icònic amb un fort i únic lligam amb la música.
Aquest ressort vol conduir a través del so a una estada i experiència única.
Hem executat amb sis mesos la remodelació de tota la zona de recepció de clients, cúpula,zona de recepció d'esdeveniments i chill-out-restaurant a una de les piscines que disposa l'hotel i zona esportiva, tot coordinat amb el nostre equip de tècnics, interioristes i personal d'obra.